Van Wankum Transport, Oudsmidsestraat 20, 4033 AX Lienden Tel: 06 27 52 18 03 info@vanwankumtransport.nl

Over ons

Het gezicht achter Van Wankum Transport ben ik, Brian van Wankum. Het chauffeursbloed stroomt al vanaf kinds af aan door mijn aderen en de passie voor het vak is door de jaren heen alleen maar groter geworden.

In 2009, op mijn 21e, ben ik het grote avontuur aangegaan door voor mezelf te gaan beginnen en zo ontstond Van Wankum Koeriers. Een Volkswagen Crafter en Caddy werden aangeschaft, een logo ontworpen, visitekaartjes gemaakt en ‘volle bak’ aan het werk! Dit werk heeft mij heel veel uitdaging gegeven. Iedere opdrachtgever was anders, iedere rit was anders en zo heb ik zowel in Nederland als in Europa de mooiste plekken mogen bezoeken en de goederen naar ieders tevredenheid mogen afleveren.

Het bloed stroomt waar het niet gaan kan en het mooie van het rijden in een vrachtwagen begon ik te missen. Nadat ik mezelf enige tijd heb verhuurd als chauffeur op een auto van een transportbedrijf, kwam in 2017 een lang gekoesterde droom uit; mijn eerste vrachtwagen, een nieuwe  DAF CF bakwagen. Hierdoor werd het ook tijd voor een naamswijziging; Van Wankum Transport. Een groei volgde snel. Inmiddels zijn er nog twee vrachtwagens bijgekomen, is de vierde onderweg en wie weet van de toekomst nog gaat brengen! Trots en tevreden kijk ik terug op de afgelopen jaren en vol goede moed uit naar de toekomst. En voor degene die Van Wankum Transport nog niet kennen, o.a. perfectionistisch, dienstverlenend, kwaliteit en betrouwbaar zijn enkele kernwoorden waar wij voor staan!

Onze diensten

Transport

Met ons jonge, verzorgde wagenpark én ervaren chauffeurs verzorgen wij graag iedere vorm van transport.

Koeriersdiensten

Met spoed één envelop of meerdere pallets laten bezorgen? Alles is mogelijk en/of bespreekbaar!

Distributie routes

Onze klant kan erop vertrouwen dat de zending onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.

Snel contact opnemen

Benieuwd wat wij voor de levering van uw goederen kunnen betekenen of direct een koerier nodig?

Social media

Contact opnemen

Direct contact met ons opnemen? Bel 06 27 52 18 03 of stuur een e-mail naar info@vanwankumtransport.nl. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons!